Temps aproximat 1 hora i mitja
Dificultat mitjana
Què necessitem?
2 manats d'espinacs
1 llauna de bonítol
2 ous durs
1 capsa Canelons El Pavo (20 plaques)
llet
mantega
farina
nou moscada
sal
formatge emmental ratllat
formatge parmesà en pols
Com ho fem?
Primer hem de netejar molt bé els espinacs (no fos cas que hi quedés una mica de terra); els bullim en aigua amb sal (amb pocs minuts n'hi haurà prou, ja que son molt tendres) i seguidament els escorrem ben escorreguts.
A part bullim els ous. Un cop siguin durs, els tallem en daus petits i els reservem
Fem la beixamel (veure recepta de la beixamel).
En un bol hi barregem els espinacs, els ous durs, el bonítol esmicolat i una cullerada ben bona de beixamel. Ja tenim els farciment preparat.
Ara bullim les plaques de canelons amb força aigua i una mica de sal (vigilant que no s'enganxin). Després les posem en aigua freda i seguidament les estenem en un drap de cotó.
Repartim el farciment per sobre les plaques i enrotllem els canelons.
En una safata d'anar al forn (untada amb mantega) i col·loquem els canelons; aboquem la beixamel per sobre i repartim els formatges.
Un bon gratinat i a menjar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada