Temps aproximat 20 minuts
Dificultat baixa
Què necessitem?
500 gr. de bacallà dessalat
alls (entre 6 i 10 segons us agradi més o menys fort)
150 ml. d'oli d'oliva
un raig de crema de llet
Com ho fem?
Primer enrossim els alls (pelats i tallats per la meitat) en l'oli d'oliva, a foc baix i vigilant que no es cremin; es tracta que l'oli agafi l'aroma dels alls. Quan ja estigui fet retirarem els alls.
En un cassó posem el bacallà cobert d'aigua i ho posem al foc (ha de ser un foc baix i vigilant que no arribi a bullir).
Agafem un bol i hi posem el bacallà escorregut; hi afegim l'oli calent i ho triturem amb el turmix; seguidament hi afegirem el raig de crema de llet (no en cal gaire, recomano posar-la de mica en mica per no passar-se)
I ja tenim la brandada de bacallà!
Jo la vaig fer per acompanyar unes torradetes de pa però també es pot menjar amb unes patates bullides amb pell, amb espaguetis, amb pebrots, per farcir uns canelons....
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada