Temps aproximat 30 minuts
Dificultat baixa
Què necessitem?
200 gr. de pasta (en aquest cas he fet servir tulipes)
2 talls de salmó fresc
tàperes
ceba
tomàquet
nata per a cuinar
formatge emmental ratllat (també queda molt bé el de cabra)
oli d'oliva
orenga
alfàbrega
Fino La Ina sec
sal
Com ho fem?
Per començar, preparem el salmó fresc. Jo l'acostumo a bullir, amb una mica d'aigua amb sal, però també el podeu fer a la planxa (a mi m'agrada bullit perquè no queda tan greixós). Després l'escorrem i l'esmicolem.
A part, hem de fer un sofregit amb la ceba i el tomàquet; quan ja estigui fet hi abocarem el salmó esmicolat i les tàperes; ho salem i hi afegim una mica d'orenga i alfàbrega, unes gotes de Fino La Ina i una raig de nata pe a cuinar. Deixem que redueixi i ja ho tenim fet.
Mentre, hem bullit la pasta, amb aigua i sal; l'escorrem i la posem en un bol; hi aboquem el farcit i ho remenem bé fins que quedi ben barrejat.
Ja ho podem servir en els plats i només ens quedarà posar-hi formatge ratllat per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada