Temps aproximat 30 minuts
Dificultat mitjana
Què necessitem?
200 gr. de fideus xinesos a l'ou
1 pit de pollastre
1 ceba
1 pastanaga
1 pebrot verd
verdura (bròquil, carbassó o el que tingueu a mà)
gingebre
salsa de soja
Fino La Ina sec
oli d'oliva
Com ho fem?
Primer bullim els fideus tal com ens indica el fabricant (és molt fàcil i ràpid de fer); els escorrem i els reservem.
Després preparem tots els ingredients i els tallem a daus.
Posem el wok al foc (o si no en teniu, una cassola similar). El que és important és que tot es faci ràpid i a foc viu!. Hi afegim una mica d'oli i saltegem el pollastre; quan sigui una mica enrossit hi afegim la ceba, la pastanaga, el pebrot i la verdura que hàgim triat. Ho deixem enrossir (recordeu que no es tracta de fer una cocció lenta); i seguidament hi aboquem una mica de gingebre ratllat (vigileu la quantitat si no hi esteu acostumats), unes gotes de Fino i un bon raig de salsa de soja. No hi posarem sal perquè la soja ja és salada. Donem unes voltes i hi aboquem els fideu que teníem cuits i reservats. Ho barregem tot bé i ja podem servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada