dijous, 12 de setembre del 2013

Canelons rossini

Una manera diferent de menjar canelons de carn. No són com els nostres canelons de Sant Esteve però també estan molt bons.

Recepta per a 4 persones
Temps aproximat 1 hora i mitja
Dificultat mitjana

Què necessitem?
1 caixa canelons El Pavo (20 plaques)
300 gr. de pit de pollastre
300 gr. de llom
1 ceba
1 gra d'all
2 ous
100 gr. nata per a cuinar
vi ranci
formatge emmental ratllat
formatge parmesà en pols
50 gr. de foie
oli d'oliva
sal
pebre
farigola
orenga
nou moscada
beixamel

Com ho fem?
Tallem el pollastre i el llom a daus petits i ho fregim en una paella amb una mica d'oli d'oliva; quan s'hagi enrossit ho retirem. En la mateixa paella hi sofregim la ceba tallada fina i el gra d'all; quan ens comenci a agafar color hi aboquem el pollastre i el llom què teníem reservat i ho barregem bé; ara és el moment de posar la sal, el pebre, l'orenga, la farigola i la nou moscada; deixem que es cogui tot junt; tot seguit hi aboquem un bon raig de vi ranci i deixem que redueixi. Quan veiem que tot ha quedat ben enrossit ho retirem i deixem que es refredi una mica.
Posem en un bol el farciment què tenim preparat i refredat i hi afegim: 2 ous, la nata, el foie, 2 cullerades de formatge parmesà i 2 cullerades de formatge emmental. Ho triturem tot a la picadora. I ja tenim el farciment dels canelons preparat.
Ara és el moment de coure les plaques de canelons amb força aigua, sal i una mica d'oli. Les disposem sobre un drap de cotó, distribuïm el farcit per sobre i enrotllem els canelons.
 
Agafem una safata d'anar al forn, la freguem amb mantega per què els canelons no s'hi enganxin i hi disposem els canelons.
Fem la beixamel (tal com explico en la recepta de la beixamel) i l'aboquem per sobre. Repartim els formatges per sobre i ho posem al forn a gratinar.
Ja tenim els canelons fets!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada