Temps aprox. 45 minuts
Dificultat baixa
Que necessitem?
200 gr. fideus gruixuts
150 gr. de costella de porc
100 gr. de conill o pollastre
100 gr. de salsitxes
1 ceba
2 tomàquets madurs
1 gra d'all
oli d'oliva verge extra
julivert
farigola
romaní
pebre vermell
vi ranci
3/4 de litre de brou de pollastre o vegetal (opcional)
un grapat de pèsols (també hi queda molt bé la carxofa)
Com ho fem?
Posem una cassola al foc amb un raig d'oli d'oliva verge extra i, quan estigui calent, hi aboquem la costella de porc, el conill (o pollastre) i les salsitxes, tot tallat a trossos petits; deixem que s'enrosseixin bé.
Un cop enrossit, ho salpebrem i ho ruixem amb vi ranci i, seguidament, hi aboquem la ceba tallada molt fina; quan la ceba sigui feta i aboquem el tomàquet ratllat i deixem que es faci el sofregit.
Quan ja tinguem el sofregit fet, hi posem l'all trinxat i ho aromatitzem amb una mica de farigola, romaní i, finalment, el pebre vermell.
Ja podem tirar-hi els fideus (podem enrossir-los una mica) i l'aigua (o el brou) ben calent; ho salem i hi aboquem els pèsols i el julivert trinxat.
Deixem que cogui tot uns 10 o 15 minuts (depenent del gruix del fideu i el vostre gust) i ja podem servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada