Recepta per a 2 persones
Temps aprox. 1/2 hora
Dificultat baixa
Què necessitem?
200 gr. arròs bomba
2 plàtans
4 ous
tomàquet fregit
oli d'oliva verge extra
sal
Com ho fem?
Arròs: posem una olla al foc amb un litre d'aigua i sal i quan arrenqui el bull li tirem l'arròs, remenem i abaixem el foc; en 15 o 20 minuts estarà fet. Mentre...
Plàtans: pelar-los i tallar-los per la meitat i fregir-los en una paella amb un xic d'oli. ReservemTomàquet: si no tenim tomàquet fregit (què només haurem d'escalfar) podeu trobar la recepta a la pestanya "Bàsics" d'aquest blog
Ous: posar força oli d'oliva verge extra en una paella i abocar-hi l'ou, deixar que es faci bé la clara i abocar-hi una mica d'oli damunt el rovell. Fregim el quatre ous. Un cop fets els salem i els reservem.
Ara només ens queda muntar el plat. Jo us el presento com el faig a casa: poso en la base del plat l'arròs, hi aboco el tomàquet per sobre, col·loco els dos ous ferrats al cap de munt i disposo les dues meitats d'un plàtan a cada cantó del plat; com que estèticament no està gaire aconseguit us deixo a la vostra imaginació una presentació més refinada.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada