Jo us explicaré com és fa de la manera més ràpida i senzilla (què és com jo acostumo a fer-la). A partir d'aquí us donaré les opcions per fer-la més enriquida i elaborada.
Recepta per a 2 persones
Temps aprox. 20 minuts
Dificultat baixa
Què necessitem?
750 gr. de carbassa
1 ceba mitjana
1 patata petita
oli d'oliva verge extra
llet
sal
pebre
Com ho fem?
Pelem i tallem la carbassa, la patata i la ceba a daus i ho disposem dins l'olla. Ho cobrim just amb aigua, hi posem un pessic de sal i ho posem a bullir. Quan veiem que ja és cuit ho retirem del foc. Si veiem que hi ha massa aigua en retirem una mica (si no quedaria massa líquida). Ho triturem tot amb el turmix; un cop triturat hi posem un pessic de pebre, un raig de llet i un raig d'oli d'oliva verge extra. Tornem a passar-hi el turmix perquè quedi tot ben emulsionat i ja podem servir!
Opcions per fer-ho més elaborat:
- Posar primer oli a l'olla i enrossir-hi una mica la ceba i la patata; després afegir-hi la carbassa, l'aigua i fer-ho bullir
- En comptes de posar-hi llet s'hi pot posar crema de llet o algun formatge cremós
- Un cop fet s´hi pot afegir pa torrat a daus, cotnes, pernil tallat petit, ravioli de formatge... o el que se us acudeixi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada