Temps aproximat 1 hora
Dificultat mitjana
Què necessitem?
1 conill tallat a octaus
1 ceba grossa
3 tomàquets madurs (o un bon tomàquet fregit)
1 pot de llanegues Ferrer (o fresques de temporada)
200 gr. d'arròs bomba
vi ranci
oli d'oliva verge extra
sal
pebre
romaní
farigola
pebre vermell
un gra d'all
julivert
Com ho fem?
Primer posem un bon raig d'oli a la cassola i hi enrossim el conill per les dues bandes.
Quan sigui ben enrossit el salpebrem, hi afegim la farigola i el romaní i un bon raig de vi ranci.
Tot seguit hi afegim la ceba tallada ben fina (o triturada), ho tapem i deixem que vagi fent.
Quan la ceba ja és enrossida hi afegim els tomàquets ratllats i tornem a tapar.
Quan veiem que el tomàquet ja és cuit hi aboquem les llanegues i deixem que es fregeixin una mica.
Tirem un polsim de pebre vermell i remenem; i tot seguit hi tirem l'arròs i hi aboquem un litre d'aigua bullint (també hi podeu posar un caldo de pollastre o de verdures però jo penso que no cal).
Fem una picada amb all i julivert ben petit i ho aboquem a la cassola.
Tapem i deixem coure tapat uns 10 minuts a foc viu i uns 10 minuts a foc baix i, finalment, uns 2/3 minuts a foc viu amb la cassola destapada.
I ja el tenim!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada