Temps aproximat 35 minuts
Dificultat baixa
Què necessitem?
4 carxofes
sal
menta
2 grans d'all
oli d'oliva verge extra
Com ho fem?
Agafem les carxofes i els hi tallem el tronc (per deixar una base plana) i traiem just les primers fulles (no cal més); les netegem amb aigua i els hi donem un cop al marbre perquè s'obrin una mica.
Posem l'olla ràpida al foc amb aigua i sal i posem a bullir les carxofes (amb la base a baix i obertes per dalt) 8-10 minuts.
Quan siguin fetes hem de treure una mica d'aigua de l'olla (ha de cobrir aproximadament 1/3 de les carxofes); les salem, posem un trosset d'all dins cada carxofa, espolsem una mica de menta per sobre i ho ruixem generosament amb oli d'oliva verge extra.
Ho posem al foc amb l'olla destapada i a foc mig-baix i deixem que es vagin fregint; quan tota l'aigua s'hagi evaporat ja estaran fetes.
Per llepar-se els dits!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada