Temps aproximat 1 hora i mitja
Dificultat mitjana
Què necessitem?
1 caixa de Canelons El Pavo (20 plaques)
2 cebes ben maques
1/2 kg. de bolets
vi ranci
sal i pebre
oli d'oliva
mantega
llet
farina
nou moscada
formatge emmental ratllat
formatge parmesà en pols
Com ho fem?
Per començar, hem de netejar els bolets ben nets (sobretot no hi podem trobar gens de terra!); un cop nets, els tallem a trossets ben petits (també espot fer servir la picadora però hem de procurar que no ens quedin molt desfets) i els reservem.
Tallem les cebes ben petites i les fregim amb una mica d'oli fins que quedin ben enrossides.
Hi afegim els bolets i anem remenant fins que els bolets hagin perdut la seva aigua.
Seguidament, ho salpebrem i hi aboquem el vi ranci i deixem redueixi.
Afegim una cullerada de mantega, una culleradeta de farina i una mica de llet (es tracta de fer una mica de beixamel per què el farciment quedi més espès).
I ja tenim el farcit fet!
Bullim les plaques de canelons amb aigua i sal i una mica d'oli i, un cop bullides, les refredem amb aigua freda i les disposem sobre d'un drap de cotó.
Repartim el farcit per sobre les plaques, enrotllem els canelons i els disposem en una safata d'anar el forn prèviament untada amb mantega.
Només ens queda fer la beixamel, abocar-la per sobre els canelons i repartir-hi els formatges per sobre.
Ho posem al forn ben calent i gratinem.